Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde

Adviseurs en Trainers

 

Herman Hekkers

Herman is positief en energiek en werkt aan verbinding in organisaties. Hij is dé adviseur als er beweging en interactie moet komen. Zijn aanpak werkt aanstekelijk. Hij gaat samen met de klant op zoek naar de kern van een vraagstuk, brengt die op tafel en werkt er samen met de klant aan. Herman is een deskundige veranderkundige.

 Organisatieadviseur en trainer CMC/MCM

 06 51043745

 hermanhekkers@wvo-vanwaarde.nl

 CV   

Marijke Smit

Marijke is gedreven in het verbeteren van processen in organisaties, waardoor zij toekomstbestendig worden voor korte en lange termijn. Met haar analytische en onderzoekende invalshoek is zij sterk in het samen met de klant werken aan complexe vraagstukken. Zij verwoordt schijnbaar moeiteloos wat mensen als probleem zien naar organisatieniveau. Daarbij houdt zij de samenhang met andere ontwikkelingen in de organisatie, zowel op operationeel als tactisch en strategisch niveau, in het vizier. Marijke is dé adviseur bij strategische veranderingen.

 Organisatieadviseur CMC

 06 53610344

 marijkesmit@wvo-vanwaarde.nl

 CV    

Michaël Stamatiou

Michaël laat het groepsproces plaatsvinden, benoemt het effect, ordent en structureert. Hij weet de vinger op de zere plek te leggen en pleegt interventies die effect hebben. Hij zoekt op uitdagende en creatieve wijze naar het gemeenschappelijke in een team. Michaël bekrachtigt de positieve aspecten in organisaties, waardoor nieuwe perspectieven ontstaan. Michaël is een originele teamontwikkelaar met oog voor de organisatie.

 Trainer, mediator en adviseur

  06 20501595

  michaelstamatiou@wvo-vanwaarde.nl

CV