Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde

Adviseurs en Trainers

 

Herman Hekkers

Herman is positief en energiek en werkt aan verbinding in organisaties. Hij is dé adviseur als er beweging en interactie moet komen. Zijn aanpak werkt aanstekelijk. Hij gaat samen met de klant op zoek naar de kern van een vraagstuk, brengt die op tafel en werkt er samen met de klant aan. Herman is een deskundige veranderkundige.

 Organisatieadviseur en trainer CMC/MCM

 06 51043745

 hermanhekkers@wvo-vanwaarde.nl

 CV   

 

Michaël Stamatiou

Michaël laat het groepsproces plaatsvinden, benoemt het effect, ordent en structureert. Hij weet de vinger op de zere plek te leggen en pleegt interventies die effect hebben. Hij zoekt op uitdagende en creatieve wijze naar het gemeenschappelijke in een team. Michaël bekrachtigt de positieve aspecten in organisaties, waardoor nieuwe perspectieven ontstaan. Michaël is een originele teamontwikkelaar met oog voor de organisatie.

 Trainer, mediator en adviseur

  06 20501595

  michaelstamatiou@wvo-vanwaarde.nl

CV  
 

Mary van der Veen

Mary is een praktisch ingestelde trainer en ambtelijk ondersteuner van Ondernemingsraden.

Als Ambtelijk Secretaris heeft ze ondernemingsraden begeleid bij kleine en vooral grote reorganisaties en bij het tot stand komen van het bijbehorende advies en/of de instemming. Waarbij het belangrijk is dat de leden meerdere kanten van het traject belichten, zich bewust zijn van het advies en de impact hiervan.

Ook met het organiseren van het dagelijkse ondernemingsraadswerk, events, scholing en verkiezingen heb ik veel ervaring opgedaan. Haar pragmatische en analytische insteek maakt dat OR-leden overzicht hebben in de processen.

maryvanderveen@wvo-vanwaarde.nl

06 18135156

CV