Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde Wvo Van Waarde

Onze klanten

Klanten typeren ons als resultaatgericht en kritisch, onafhankelijk en creatief. Ze waarderen onze betrokkenheid en persoonlijke, directe manier van communiceren. Wij hebben oog  en begrip voor de positie van onze klanten, bieden optimale ondersteuning en garanderen een aanpak waardoor we samen snel tot resultaten komen.

WvO werkt voor en samen met klanten uit alle sectoren in Nederland. Dit zijn onder andere Agrifirm, AkzoNobel, Albemarle, De Alliantie, ASML,  Croon Elektrotechniek, De Heus, DSM, Fresenius Kabi, For Farmers, IBN, Mars, Mitsubishi,Nederlandse Spoorwegen (NSR), NedTrain, Nutreco, PAMM, Plateau,Parnassia, PON, BPD, Royal Reesink, RPC Bebo, Stegeman, Talant Alliade,THR, TBI, Teijin Aramid, Tempo-team en Tergooi Ziekenhuizen, Univé Oost.

Referenties

‘Een paar jaar geleden kwamen wij – de OR van NS Reizigers (12.000mw) - in contact met Michaël Stamatiou van het trainingsbureau WvO-Van Waarde. Er speelde destijds bij ons een grote interne ‘fusie’ die ook gevolgen zou hebben de medezeggenschap. In een dergelijk proces de petten van twee ondernemingsraden (33 mensen sterk) dezelfde kant op krijgen is bepaald geen eenvoudige klus. Maar Michaël klaarde het! Iedereen was na afloop vol lof over zijn werkwijze en de mens Michaël.  Afgelopen jaar zijn er nog een aantal bijeenkomsten geweest die door Michaël en WvO- Van Waarde  op voortreffelijke wijze zijn begeleid. De samenwerking met WvO-Van Waarde heeft door deze ervaringen inmiddels een duurzaam karakter gekregen’.

Jan Arndts Voorzitter OR NSR

 

"Bij de Weerkamer van het KNMI heeft Michaël Stamatiou het voor elkaar gekregen om met oog voor menselijke verhoudingen diep ingesleten patronen te doorbreken. Door zijn interventie en onorthodoxe aanpak hebben we normale verhoudingen tussen de meteorologen en de leiding kunnen opbouwen. De manier waarop dit is gebeurd heeft het ook mogelijk gemaakt deze verbetering te bestendigen. De Weerkamer is drie jaar later nog steeds een uitstekende plaats om te werken voor zowel de meteorologen als voor de leidinggevenden. Er wordt met plezier gewerkt aan producten en diensten die door onze afnemers worden gewaardeerd."

Fons van Loy, Productiemanager KNMI (voormalig Hoofd Weerkamer)

 

De kracht van WvO zit in de relatie.

De laagdrempelige wijze waarop aangesloten wordt bij de behoefte van de klant.

Toegankelijk, zodat ad-hoc vragen snel en vooral kwalitatief goed worden beantwoord.

Training vanuit het vertrekpunt van de OR, maar altijd voorzien van nieuwe perspectieven.

Advies waarmee je verder kunt.

 

Albert Groenwold,
Voorzitter COR AkzoNobel 

OR van RPC Bebo

Onze OR laat zich graag door WvO van waarde begeleiden. We schakelen Marijke Smit van WvO al jarenlang als adviseur in bij de behandeling van complexe adviesaanvragen over reorganisatie en financiering. Zij weet onze opvattingen goed te verwoorden en helpt ons om niet alleen gelijk te hebben, maar ook gelijk te krijgen. Samen met WvO maken wij onze OR ook door middel van training-on-the-job sterker.

Jan de Leeuw (voorzitter) en Joke Meulman (secretaris), OR RPC Bebo Deventer

OR van de Alliantie

Marijke Smit is de afgelopen jaren onze vaste adviseur. In de achterliggende intensieve periode van reorganisatie heeft WvO van waarde ons als ondernemingsraad met raad en daad bijgestaan.  Door de aandacht voor effectief beïnvloeden en de wijze van besluitvorming is de samenwerking met de bestuurder verbeterd en heeft de ondernemingsraad zich kunnen positioneren als serieus gesprekspartner.

Kees Fenenga (voorzitter) en Cindy Mosseveld (secretaris), OR van de Alliantie

 

OR van Croon Elektrotechniek

Bij WvO begint en eindigt het niet met een training. De vaardige trainers, Herman Hekkers en Michaël Stamatiou,  zijn - ook buiten de cursus om - heel goede, ingeleefde en vakkundige adviseurs. Het is met hen bijzonder prettig reflecteren, scherp en met goede en bruikbare feedback. Wij hopen nog lang met WvO te kunnen blijven samenwerken. 
                       
Paul van Eck (voorzitter), OR van Croon Elektrotechniek

 

OR van Stichting PAMM

“Herman Hekkers viel ons tijdens de kennismaking al op door zijn sterke persoonlijkheid. Hij daagt ons uit om uit onze comfortzone te stappen en zorgt er zo voor dat wij scherp en kritisch blijven op ons zelf en onze organisatie.

Ondernemingsraad Stichting PAMM”